LOADING
PREV
NEXT
http://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.1gk-is-100.jpg
http://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.12gk-is-100.jpg
http://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-intereggk-is-100.jpg

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

test

Detalii

BRECO sărbătoreşte 10 ANI!

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Oradea pentru Graniţa România-Ungaria a împlinit, la 4 aprilie 2015, 10 ani de existenţă.

În aceşti 10 de ani de activitate am reuşit să creștem, atât din punct de vedere al competenţei profesionale, cât şi numeric. Am contribuit la obţinerea unor rezultate frumoase, care se cuantifică în proiecte de calitate, o buna absorbție a fondurilor europene in regiune, precum şi în sprijinul acordat inițiativelor locale şi dezvoltării durabile a zonei de frontieră româno-maghiare.

In perioada următoare, vom continua sa ne dezvoltam şi să ne eficientizam activitatea. Ne vom concentra asupra rolului de Secretariat Comun şi Unitate de Control de Prim Nivel, pe care sperăm să îl îndeplinim în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020.

Profitam de această ocazie pentru a mulțumi pentru colaborarea de excepție membrilor noștri fondatori, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, Consiliului Judeţean Arad, Consiliului Județean Bihor, Consiliului Judeţean Timiş, Consiliului Judeţean Satu Mare, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, colegilor şi partenerilor noștri din Ungaria dar, mai ales, beneficiarilor de finanţare prin programele de cooperare transfrontalieră dintre România şi Ungaria care, prin proiectele lor implementate cu succes, au contribuit la îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor din zona de frontiera, prin crearea de locuri de munca, prin protejarea mediului înconjurător şi prin îmbunătăţirea serviciilor din domeniul sănătăţii, transportului şi energiei.

La mulţi ani BRECO! La mulţi ani dragi beneficiari, colegi şi colaboratori!

Copyright by BRECO. All rights reserved.