LOADING
PREV
NEXT
https://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.1gk-is-100.jpg
https://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.12gk-is-100.jpg
https://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-intereggk-is-100.jpg

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

test

Detalii

O nouă procedură de achiziții publice a fost lansată

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitatea a de Autoritate de Management pentru Programul Interreg V-A România-Ungaria, anunță lansarea procedurii de achiziție publică a serviciilor de consultanță și asistență pentru elaborarea viitorului Program Interreg dintre România și Ungaria pentru perioada 2021 – 2027.

Anunțul de participare a fost publicat la data de 31 Ianuarie 2020.

Obiectul contractului de servicii este elaborarea documentului programului, inclusiv parcurgerea procedurii SEA (în conformitate cu legislația în vigoare), cu scopul de a finaliza astfel procesul de programare condus de cele 2 state membre partenere și de a obține aprobarea noului Program Interreg, de către Comisia Europeană.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 4 Martie 2020, orele 15,00 EET. Mai multe informații privind procedura de achiziție publică pot fi găsite la următoarea adresă:

http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100088426  


 

Anunțul a fost transmis în vederea publicării și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene și este disponibil în baza de date TED (Tenders Electronic Daily), la link-ul: 2020/S 022-048603.


 

Copyright by BRECO. All rights reserved.