LOADING
PREV
NEXT
https://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.1gk-is-100.jpg
https://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.12gk-is-100.jpg
https://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-intereggk-is-100.jpg

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

test

Detalii

Solicitare oferte pentru servicii pentru organizare evenimente

DATE IDENTIFICARE AUTORITATE CONTRACTANTĂ:

Denumire oficiala: Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Oradea pentru granița România-Ungaria (BRECO), CIF 17438340

Adresa: Oradea, str. Calea Armatei Romane, nr.1/A, cod.410051 tel: 0259-473174, fax: 0259-473175, cont bancar RO22RNCB0032046483460001 deschis la BCR Oradea  

Punct(e) de contact: Marian Rus,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel: 0733-928457, si Livia Oprea, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

In atenția: Marian Rus, expert Management Intern

 

 ANUNT nr. 2630/03.12.2020

Servicii pentru organizare evenimente

 

Denumire contract: Servicii pentru organizarea evenimentului online „Cea de 8-a ședință a Comitetului de Monitorizare a Programului Interreg V-A România-Ungaria”, care va avea loc în data de 17.12.2020, cu începere de la orele 11:00 astfel:

 • Durata eveniment online = max. 2 ore
 • Participanți: cca 100 de persoane, de pe IP-uri din țări diferite.
 • Definire și setare parametri eveniment, de comun acord cu reprezentanții BRECO: 
  1. asigurare suport pentru elaborarea și trimiterea invitațiilor de participare, reminder-elor și formularelor de înregistrare (avizate de BRECO) elaborate cu cel puțin 7 zile înainte de eveniment, și care respectă Regulamentul General privind Protecția Datelor
  2. setare parametri tehnici și funcționali pentru materialele prezentate în cadrul evenimentului,
  3. definire și setare parametrii eveniment precum si reguli pentru participanții la întâlnire (formular de înregistrare, etichetă nume participant, modalitate de participare la discuție etc).
  4. setare și definire canale necesare pentru traducătorii EN-RO-HU pentru translație simultana.
 • Simulări de eveniment, maxim 2 de aprox. o oră, incluzând funcțiunea de traducere, organizate cu cel puțin 5 zile înainte de evenimentul propriu-zis. 
 • Suport și asistență pe toata durata pregătirii si a evenimentului propriu-zis (începe cu cel puțin o jumătate de ora înainte de ora din agenda până la ieșirea din eveniment a tuturor participanților)
 • Înregistrarea canalului principal EN (audio, video și chat) și a celor secundare RO și HU (audio) și transmiterea fișierelor în maxim 2 zile după finalizarea evenimentului.
 • Raport cu privire la prezența nominală a participanților la eveniment, în maxim 2 zile după finalizarea evenimentului.

Data limita depunere oferta: 08.12.2020, ora 13:00.

Ofertele se depun pe email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. și This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până la data și ora limită.

Ofertele se vor depune in lei, fără TVA.


Ofertele depuse după data și ora limită nu se vor lua în considerare.

Tip anunț: Cumpărări directe

Tip contract: Servicii

Cod si denumire CPV: 79952000-2 Servicii pentru evenimente

Copyright by BRECO. All rights reserved.