LOADING
PREV
NEXT
https://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.1gk-is-100.jpg
https://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/demo.12gk-is-100.jpg
https://www.brecoradea.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide-intereggk-is-100.jpg

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania

Detalii

test

Detalii

Solicitare oferte evaluatori externi

 

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Oradea pentru Granița România-Ungaria, în calitate de autoritate contractantă, lansează un apel pentru evaluatori, în vederea constituirii unui grup de experți externi, în contextul Programului Interreg VI-A România-Ungaria.

Se caută profesioniști care au bune cunoștințe în cel puțin unul dintre Obiectivele Specifice finanțate în cadrul Programului și experiență în efectuarea evaluării calitative (sau echivalent) a propunerilor de proiect finanțate în cadrul programelor naționale, europene sau internaționale, ideal în programele de cooperare transnațională /interregională /transfrontalieră.

Procesul de evaluare tehnică și financiară a propunerilor de proiecte depuse în cadrul Primului Apel Deschis pentru proiectele SOFT (normale și de tip people-to-people) se va desfășura exclusiv online, utilizând sistemul electronic de monitorizare comun al Programului (Jems).

Experții interesați, care îndeplinesc cerințele Caietului de Sarcini trebuie să depună ofertele, în calitate de persoane juridice, prin e-mail, la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , nu mai târziu de 13 octombrie 2023, ora 17:00 EET.

Declarațiile si acordurile solicitate la depunere pot fi descărcate de aici.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Secretariatul Comun al Programului Interreg VI-A România-Ungaria (e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , telefon: +40 259 473 174).

Copyright by BRECO. All rights reserved.